«Συλλαλητήριο για την παράδοση των μετοχών της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη»!

Η σελίδα «Παναθηναϊκός συναγερμός» προχώρησε στην παρουσίαση μίας πρότασης για την οργάνωση συλλαλητηρίου με στόχο την παράδοση των μετοχών της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη.

Ως Prasinoforos.gr ξεκαθαρίζουμε πως τασσόμαστε υπέρ του εγχειρήματος και σε περίπτωση που αποφασιστεί να υλοποιηθεί θα το στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις!

Αναλυτικά:

Τα ψέματα τελείωσαν.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Η υπομονή εξαντλήθηκε.

Και δεν είναι μόνο θέμα υπομονής… είναι θέμα ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Αν δηλαδή συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, ο υποβιβασμός είναι βέβαιος, ακόμα κι αν δεν είναι αυτό το αρχικό «σχέδιο» των εμπνευστών των «τριετών πλάνων».

Διότι όταν απαξιώνεις και υπονομεύεις εκ των έσω εξακολουθητικά το «προϊόν σου», κάποια στιγμή… η κατάσταση θα σου ξεφύγει, ο κατήφορος θα γίνει ανεξέλεγκτος. Ήδη έχει γίνει!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒEI THN ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Η σελίδα λοιπόν έχει την εξής απλή πρόταση, η οποία απευθύνεται σε όλο τον Παναθηναϊκό κόσμο:

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο, ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ!

Θεωρούμε ότι τα οφέλη μιας τέτοιας εξέλιξης θα είναι ανυπολόγιστα.

Δηλαδή:

1 ) Θα φύγουν οι μετοχές από τον Αλαφούζο.

2 ) Θα πάψει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να λειτουργεί ως… αντιπαναθηναϊκό κέντρο.

3 ) Έχοντας πλέον κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ στα χέρια του ο κόσμος θα κινητοποιηθεί και θα επιταχύνει βοηθώντας το PAO Alive! – τελικός σκοπός άλλωστε του οποίου είναι… αυτό ακριβώς που προτείνουμε (παράδοση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Παναθηναϊκό Α.Ο.)!

Εξάλλου, δεν διέφυγε της προσοχής μας ότι το χθεσινό άρθρο του Παπαθεοδώρου στο sdna.gr ουσιαστικά κατέληγε με την «προτροπή» στον Αλαφούζο να παραδώσει τις μετοχές της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη!

Πρέπει λοιπόν να βρεθεί ο «καταλύτης» που θα επιτύχει αυτή την εξέλιξη… και ο «καταλύτης» μπορεί να είναι Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Περιμένουμε τις αντιδράσεις στην πρότασή μας… κι αν εκδηλωθεί πραγματικό και μαζικό ενδιαφέρον, θα προχωρήσουμε στην πράξη, δηλαδή στο οργανωτικό μέρος!

Εννοείται ότι η σελίδα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, επομένως… χρειάζεται η βοήθεια κάθε Παναθηναϊκού. Οργανωμένου, ανοργάνωτου, μεμονωμένου ή ενταγμένου σε οποιοδήποτε συλλογικό σχήμα, άλλων ιστοσελίδων που θα συμφωνήσουν μαζί μας κλπ.

Επίσης θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν διεκδικούμε ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ κάποια… δόξα ή κάποιο όφελος από αυτή την πρωτοβουλία μας – και θα ήταν ευχής έργο να αναλάμβανε την οργάνωση του συλλαλητηρίου κάποιος… πιο δυνατός από εμάς και εμείς να ακολουθήσουμε! Αν λοιπόν εκδηλωθεί μια τέτοια πρωτοβουλία, εμείς εννοείται ότι θα συστρατευθούμε!

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ «ΕΓΚΑΛΟΥΝ» ΟΤΙ… «ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΚΡΑΖΟΥΜΕ»!

Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΥΝΟΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ!

Επίσης… επειδή θα ρωτήσετε τι λέει ο ίδιος ο Παναθηναϊκός Α.Ο. για την πρότασή μας, απαντάμε ότι δεν έχουμε καθόλου προσυνεννοηθεί μαζί του – αυτό που θέλουμε είναι ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ, ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Εννοείται ασφαλώς ότι αν ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θελήσει να τοποθετηθεί… θα είμαστε έτοιμοι να τον ακούσουμε!

Σκεφτήκαμε να κάνουμε την πρότασή μας δημοσίως χωρίς να έχουμε συζητήσει με κανέναν, διότι υπάρχει ο κίνδυνος αν αρχίσουν οι… συζητήσεις και διαβουλεύσεις να πέσουμε σε τέλμα!

Στο κάτω-κάτω… ας δούμε πόσοι έχουν την πρόθεση ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!

Περιμένουμε τις αντιδράσεις και… θα επανέλθουμε ή… δεν θα επανέλθουμε. Διότι ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.

Αυτά.

Τη συνείδησή μας πάντως… θα την έχουμε ήσυχη όποια κι αν είναι η συνέχεια.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »