«Σημαντική αλλά όχι αγεφύρωτη η διαφορά με Πούγγουρα»!

  Συνεχίζει τις προσπάθειες για ανανέωση του συμβολαίου του Αχιλλέα Πούγγουρα ο Παναθηναϊκός.

  Το συμβόλαιο του Έλληνα στόπερ λήγει το καλοκαίρι του 2021 όμως οι «πράσινοι» θέλουν να το ανανεώσουν πρόωρα ώστε να μην μπλέξουν σε… περιπέτειες αργότερα.

  Σύμφωνα με την “Sportday” έχουν γίνει ήδη επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και αν και υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, δεν θεωρείται αγευφύρωτη.

  Αυτό τονίζεται διότι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, προσφέρει στον Πούγγουρα 115.000€ τον χρόνο ενώ οι απαιτήσεις του παίκτη βρίσκονται κοντά στις 140.000€. Καταλαβαίνετε πως, ειδικά αφού υπάρχει κοινή επιθυμία για ανανέωση, μια τέτοια διαφορά δεν γίνεται να “χαλάσει” το deal.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »