«Συμφώνησε με την Κοπεγχάγη ο Ζέκα»

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δανία ο Κάρλος Ζέκα τα έχει βρει με την Κοπεγχάγη για «βασιλικό» συμβόλαιο και πιέζει τον Παναθηναϊκό να συναινέσει και να τον παραχωρήσει.

 Ήταν σχεδόν βέβαιο πως μετά την πρώτη απόρριψη του Παναθηναϊκού στην πρόταση για τον Ζέκα, η Κοπεγχάγη θα επέστρεφε. Οι Δανοί συντηρούσαν το ενδιαφέρον και πλέον, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πληροφορίες από την Σκανδιναβία, το πάνε ένα βήμα πιο πέρα.Στη Δανία θεωρούν ότι η μεταγραφή θα προχωρήσει και τονίζουν χαρακτηριστικά ότι ο Ζέκα τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της πρωτεύουσας. Ότι έχει πει το «ναι» στην προοπτική της Κοπεγχάγης, με το οικονομικό να παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς κάνουν λόγο για συμφωνία κοντά στο ένα εκατομμύριο το χρόνο.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Πορτογάλος μέσος πιέζει κι αυτός πλέον τον Παναθηναϊκό προκειμένου να ανάψει το «πράσινο φως» και να τον παραχωρήσει…

Πηγή: Gazzetta.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...