Συμφώνησε με Παναθηναϊκό ο Πετρούνιας

  Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει ο ψυχολόγος, Δημήτρης Πετρούνιας.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

  Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος έδωσε τα χέρια με τον ψυχολόγο Δημήτρη Πετρούνια και τον ενέταξε στο δυναμικό του. Πρόκειται για έναν επιστήμονα με πλούσιο βιογραφικό στον αθλητικό χώρο συνεργαζόμενος με αθλητές που έχουν γνωρίσει διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

  Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και πάλι με τον Σύλλογο σε επίπεδο ακαδημιών μπάσκετ κι αποτελεί ενεργό συνεργάτη στο δίκτυο ακαδημιών ποδοσφαίρου της ομάδας μας, κατέχοντας και την πιστοποίηση προπονητή ποδοσφαίρου Uefa C. Μάλιστα ως ψυχολόγος και βοηθός προπονητή εκπροσώπησε την χώρα μας με την Εθνική Ελλάδος Ακρωτηριασμένων αθλητών στο Euro 2017 που διεξήχθει στα γήπεδα της Τουρκίας.

  Το βιογραφικό του είναι πλούσιο καθώς έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα Ψυχολογίας του University of East London ενώ αρχικά οι σπουδές του ήταν στο Μαθηματικό Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού κι αθλητικών σεμιναρίων σε αγγλικά πανεπιστήμια. Ολοκλήρωσε επιτυχώς τις εξειδικεύσεις της Παιδοψυχολογίας-Παιδοψυχιατρικής και του Οικογενειακού Δικαίου για Κοινωνικούς επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο Αιγαίο.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.