«Συνάντηση Αλαφούζου – Μπακογιάννη για τη νέα Λεωφόρο»!

  Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα συναντήσει τις επόμενες μέρες τον Κώστα Μπακογιάννη ώστε να του καταθέσει την πρόταση για τη νέα Λεωφόρο.

  Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει την επιθυμία να προβεί σε ένα ολικό λίφτινγκ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

  Ο Γιάννης Αλαφούζος λοιπόν, σύμφωνα με το sdna.gr, τις επόμενες μέρες αναμένεται να συναντηθεί με τον Κώστα Μπακογιάννη, για να συζητήσει δια ζώσης αυτή την προοπτική. Κοινή γραμμή αναφορικά με την Λεωφόρο έχουν τόσο ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός όσο και η ΠΑΕ.

  Αυτή η είδηση είναι πολύ σημαντική, διότι φαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός είναι ενωμένος και πάει να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί. Βέβαια δεν έχει εγκαταλειφθεί η ιδέα για γήπεδο στο Βοτανικό και γενικότερα η πραγματοποίηση της Διπλής Ανάπλασης. Για να γίνει αυτό όμως υπάρχει ένας απαράβατος όρος.

  Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα δεχτεί να παραδώσει στην Πολιτεία το γήπεδο της Λεωφόρου, μόνο εάν όλοι οι αρμόδιοι φορείς δώσουν τις απαραίτητες εγγυήσεις, πως στο Βοτανικό θα φτιαχτεί γήπεδο ποδοσφαίρου, όλες οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη αλλά θα πάρει και γήπεδο μπάσκετ!

  Οι εξελίξεις λοιπόν αναμένεται να είναι καταιγιστικές τις επόμενες μέρες, με τον Παναθηναϊκό να έχει πλέον ένα πολύ δυνατό διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια του και δεν είναι άλλο από το ίδιο το ιστορικό του γήπεδο.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »