Συνάντηση Γιαννακόπουλου-Πασκουάλ για την επόμενη μέρα

Η χρονιά μπορεί να τελείωσε και μάλιστα με αρκετά θετικό πρόσημο για τον Παναθηναϊκό, λόγω της κατάκτησης του νταμπλ στην Ελλάδα, ωστόσο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Τσάβι Πασκουάλ πιάνουν δουλειά για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ο σωστός προγραμματισμός είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία που οφείλουν να έχουν οι μεγάλες ομάδες, οι οποίες επιθυμούν να κατακτούν τίτλους. Στον Παναθηναϊκό μετά την κατάκτηση του νταμπλ και το τέλος μιας επιτυχημένης χρονιάς, βάζουν πλώρη για την ερχόμενη σεζόν με τον πήχη να είναι πιο ψηλά. Έτσι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Τσάβι Πασκουάλ θα συναντηθούν στις 15/6 λογικά για να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να διατηρήσει όσο γίνεται τον περσινό κορμό χωρίς πολλές αποχωρήσεις και αυτό θα είναι και το πρώτο βασικό θέμα συζήτησης των δύο ανδρών. Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να πλαισιώσουν το συγκεκριμένο κορμό με έντονο ελληνικό στοιχείο. Έτσι, πρώτος στόχος του τριφυλλιού παραμένει ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος σήμερα εκτός απροόπτου θα αποφασίσει αν θα ανανεώσει ή όχι στον Ολυμπιακό. Παράλληλα οι «πράσινοι» παρακολουθούν και την περίπτωση του Κώστα Σλούκα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια η ομάδα φαίνεται να έχει έρθει σε επαφή με τον εκπρόσωπο του Έλληνα guard με στόχο να του κάνει γνωστές τις προθέσεις του τριφυλλιού. Από εκεί και πέρα κύριο μέλημα της ΚΑΕ είναι η παραμονή του Κρις Σίνγκλετον. Ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει πάρα πολύ τον Αμερικανό άσο και του χρόνου, ενώ παράλληλα και ο ίδιος ο παίχτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο σύλλογο.

Επιπλέον στη συγκεκριμένη συνάντηση θα συζητηθούν θέματα και για υπόλοιπους παίχτες που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα αποφασίσει ποιοι απ’ αυτούς θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν και έπειτα θα ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για την κάλυψη του ρόστερ. Τέλος, είναι δεδομένο ότι οι «πράσινοι», εκτός από τα μπαλώματα για συμπλήρωση του ρόστερ, θα κινηθούν για point guard, small forward και center. Περισσότερες λεπτομέρειες βέβαια θα γνωρίζουμε μετά την συνάντηση προέδρου και προπονητή.