ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ για το… μέλλον της ΚΕΔ!

Ο Βασίλης Βέργης αποκαλύπτει ένα πολύ σημαντικό μίτινγκ ανάμεσα σε δύο υψηλόβαθμους παράγοντες -του ποδοσφαίρου και μεγάλης ΠΑΕ-, στο οποίο θα γίνει προσπάθεια για Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας «Κοινής Αποδοχής», ενώ έχουν υπάρξει ήδη άλλα δύο σημαντικά ραντεβού στο ίδιο πλαίσιο.

Συνάντηση δύο σημαντικών παραγόντων η οποία θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στον ποδοσφαιρικό χώρο και ενδεχομένως, αν όλα πάνε καλά, να οικοδομήσει θετικές προϋποθέσεις για τη δημιουργία μιας προσωρινής ΚΕΔ «Κοινής Αποδοχής», έχει προγραμματιστεί για αύριο (Τρίτη) το μεσημέρι.

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς και ένα κορυφαίο στέλεχος «μεγάλης» ΠΑΕ δίχως να αποκλείεται η παρουσία και άλλων προσώπων από τη μία και την άλλη πλευρά. Βασικό αντικείμενο στην ατζέντα της συζήτησης θα είναι η εύρεση πεδίου πάνω στο οποίο θα μπορέσει να χτιστεί η δημιουργία «εφήμερης» Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας «Κοινής Αποδοχής» που θα καταρτίσει τους νέους πίνακες διαιτητών και θα οδηγήσει στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος μέσα σε μη «πολεμικό κλίμα» έως τις εκλογές της ΕΠΟ τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Να υπενθυμίσω ότι πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός μιλώντας στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 είχε επισημάνει την αναγκαιότητα δημιουργίας ΚΕΔ «Κοινής Αποδοχής». Ο κ. Σπανός είχε αναφέρει μάλιστα το όνομα του Γιώργου Μπίκα ως προσώπου το οποίο χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και θα μπορούσε να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

Επίσης θυμίζουμε ότι στο προ ημερών αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας στο sdna.gr σχετικά με τη θέση των «14» ΠΑΕ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, είχαμε τονίσει ότι οι «πράσινοι» θεωρούν ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ την άμεση αλλαγή στην ΚΕΔ για να προχωρήσουν τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να καταρτιστούν οι νέοι πίνακες των διαιτητών δίχως να περάσουν από… εκλογικά «μαγειρεία»!

Σύμφωνα με το απόλυτα τεκμηριωμένο ρεπορτάζ που έχουμε στη διάθεσή μας, τις προηγούμενες ημέρες έχουν προηγηθεί ακόμα ΔΥΟ σημαντικές συναντήσεις του υψηλόβαθμου στελέχους «μεγάλης» ΠΑΕ που προαναφέραμε με πρόσωπα τα οποία έπαιξαν και παίζουν σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο, στην Ομοσπονδία και στη διαιτησία.

Όμως η συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για αύριο το μεσημέρι είναι σαφώς η πιο ΣΟΒΑΡΗ και από τα αποτελέσματά της θα κριθούν πολλά. Και τούτο γιατί αναμένεται να πέσουν στο τραπέζι συγκεκριμένες προτάσεις για το άμεσο… μέλλον της ΚΕΔ και όχι μόνο. Προφανώς θα ακουστούν στη συνάντηση ονόματα και θα γίνει προσπάθεια να γεφυρωθούν χάσματα που τούτη την ώρα φαντάζουν, και είναι, τεράστια. Ελπίδα όμως, για το καλό του ποδοσφαίρου, είναι να προκύψουν θετικά αποτελέσματα.

Το βέβαιο είναι πως το sdna.gr έχει –και θα έχει- το ρεπορτάζ και θα είναι σε θέση να σας ενημερώσει για όλα όσα συμβούν. Τόσο αύριο, όσο συνολικά για όλα όσα προηγήθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Υπομονή λίγες ώρες…

Πηγή: SDNA.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...