«Συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Ιμπουλά ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας «Footmercato.net» ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ιμπουλά.

Το δημοσίευμα:

«Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Ιμπουλά!

Στις αρχές του Ιανουαρίου, ο Ιμπουλά δοκιμάστηκε από τη Ναντ. Ανεξάρτητα αν πραγματοποίησε κάποιες καλές εμφανίσεις στις προπονήσεις της ομάδας, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ δεν αποκτήθηκε από την Ναντ. Ο παίκτης έχει τη θέληση να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους και μάλιστα υπάρχει και μία συγκεκριμένη προσέγγιση από τον Παναθηναϊκό.

Το ενδιαφέρον «πηγαίνει» δέκα μέρες πριν. Παρότι η υπόθεση έμοιαζε ότι δεν ξεκίνησε καλά , ο ποδοσφαιριστής έχει πάντα φίλους στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η πιθανότητα να υπογράψει με το ελληνικό κλαμπ είναι υπαρκτή. Μένει να δούμε αν η υπόθεση θα προχωρήσει ή όχι».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.