Συνεχίζει να προβληματίζει

Ο Νίκος Γιανναράς σχολιάζει στο Prasinoforos.gr την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Επιμέλεια: Νίκος Γιανναράς

Κονσέρτο για πολυβόλα η ομάδα από την Ισπανία, τελείωσε το παιχνίδι με δεκατέσσερα στα είκοσι τρίποντα ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε οκτώ στα εννιά. Ακόμη μία κακή εμφάνιση από το σύνολο του Όντετ Κάτας, με την ομάδα να βρίσκεται σε μία περίοδο «κοιλιάς», κακές επιλογές στην επίθεση, άθλια περιφερειακή άμυνα που είχε ως αποτέλεσμα τα πολλά τρίποντα από την ομάδα της Μπασκόνια.

Σε κακή βραδιά ο Χεζόνια στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν πήρε πρωτοβουλίες ενώ στο δεύτερο ημίχρονο με ατομικές ενέργειες, βασιζόμενος στο ταλέντο του μπήκε στο παιχνίδι και βοήθησε επιθετικά την ομάδα. Εξαιρετικοί και μόνοι διασωθείς από το «τριφύλλι» ο Ντίνος Μήτογλου και ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να προβληματίζει με την εικόνα του και πιο πολύ προβληματίζουν ορισμένοι παίκτες που δείχνουν πως δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Αυτό φαίνεται στο σκοράρισμα καθώς και στο σύστημα αξιολόγησης με την συνεισφορά τους να είναι ελάχιστη μέσα στην αναμέτρηση. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει και στρέφει την προσοχή του στην Αρμάνι Μιλάνο, την οποία αντιμετωπίζει την Πέμπτη. Ο κόουτς Κάτας πρέπει να βρει λύσεις και η ομάδα να ξεφύγει από αυτή την παρατεταμένη κακή περίοδο ενόψει των μεγάλων στόχων της φετινής σεζόν.

Τέλος παρ’ ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, αξίζει να γίνει μία αναφορά στην, για ακόμη μία φορά, κακή και εχθρική διαιτησία κατά του «Εξάστερου».