«Συνεχίζει να τσεκάρει Νίνη ο Παναθηναϊκός»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News» ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Σωτήρη Νίνη για το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο νέο συμβόλαιο του Έλληνα μεσοεπιθετικού περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης με ποσό που δεν θα σταθεί εμπόδιο στους «πρασίνους». Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα συνεχίσουν να τσεκάρουν την περίπτωση του Σωτήρη Νίνη, χωρίς να είναι γνωστό αν θα γίνει κάποια επίσημη κρούση στην ομάδα του Βόλου.

Το δημοσίευμα:

«Την περίπτωση του Σωτήρη Νίνη τσεκάρει συστηματικά ο Παναθηναϊκός για το καλοκαίρι. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός ξεχώρισε φέτος με τον ώριμο τρόπο παιχνιδιού του, ενώ πρόσφατα παραδέχτηκε πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στους “πράσινους”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στη νέα συμφωνία του Νίνη με τον Βόλο περιλαμβάνεται ρήτρα αποδέσμευσης που δεν κρίνεται απαγορευτική για τους ενδιαφερόμενους. Συνεπώς, η λογική λέει πως το οικονομικό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα εφόσον ο Παναθηναϊκός οριστικοποιήσει την πρόθεσή του να κινηθεί για την απόκτησή του».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.