Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ!

  Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ανταλλάσουν ανακοινώσεις μετά την αποστολή εξωδικού στον Ραζβάν Λουτσέσκου από το «τριφύλλι».

  Εξώδικο του Παναθηναϊκού στον Λουτσέσκου για συκοφαντική δυσφήμιση

  Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

  «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την αποστολή εξωδίκου στον προπονητή μας, προχωράει σε μια πρωτοφανή κωμική κίνηση, νομίζοντας πως έτσι θα σταματήσουν να ακούγονται οι αλήθειες οι οποίες αποτυπώνονται στα πέναλτι που έχει κερδίσει η κάθε ομάδα και τα εις βάρος της τη φετινή σεζόν και όχι μόνο.

  Ο προπονητής και άνθρωπος Ράζβαν Λουτσέσκου έχει την πλήρη αποδοχή, υποστήριξη, εκτίμησή μας και οποιαδήποτε νομική κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει απέναντί της την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όχι εκείνον.

  Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εργάζεται πάντα για διαφάνεια και ειλικρίνεια και θα προστατεύει το δικαίωμα όλων για τις αξιολογικές τους κρίσεις.

  Οι δηλώσεις του προπονητή μας δεν δυσφήμησαν ποτέ κανέναν Παναθηναϊκό, αλλά τους διαιτητές που τον προστάτευσαν, σύμφωνα με την αξιολογική κρίση του προπονητή και είναι αυτονόητο πως οι δηλώσεις του προπονητή μας ταυτίζονται με τις απόψεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

  Αναρωτιόμαστε αν τελικά υπάρχει σύστημα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως καταγγέλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ακόμη και στο ίδιο εξώδικο, που καλεί έναν άνθρωπο να ανακαλέσει τις διαμαρτυρίες του για ένα σύστημα διαφθοράς.

  Σε κάθε περίπτωση, και ενόψει των τεσσάρων αγώνων μεταξύ των δυο ομάδων ως το τέλος της σεζόν, σε γεμάτα γήπεδα και κρίσιμα για τους εγχώριους τίτλους, ευχόμαστε αφενός να επικρατήσει ψυχραιμία και αφετέρου να μην δικαιωθούν πικρά οι απόψεις μας».

  Η πλευρά του «τριφυλλιού» τόνισε ως απάντηση:

  «Κατανοούμε την ανάγκη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να υποστηρίξει τον προπονητή της, πλην όμως όλοι στο χώρο του ποδοσφαίρου γνωρίζουν ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ποιος ο ΠΑΟΚ…».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια