Συνομιλίες με Πανιώνιο για απόκτηση ποδοσφαιριστή

Στο πλαίσια του forum WyScout που διεξήχθη στο Λονδίνο την προηγούμενη εβδομάδα, στο οποίο υπήρξε εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, υπήρξαν συνομιλίες μεταξύ Παναθηναϊκού και Πανιωνίου για την απόκτηση του Γιάγια Μπανανά. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ιταλικό Calciomerato, έγιναν συζητήσεις για ενδεχόμενη μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού του Πανιωνίου στην ομάδα των πρασίνων στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Για τον Μπανανά, είχε υπάρξει ενδιαφέρον για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του ”τριφυλλιού” και κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου, χωρίς όμως να σημειωθεί κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Βεβαία, με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα, ειδικά αφού ο ιδιοκτήτης Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να ”τραβήξει” τη πρίζα και να βάλει στην εντατική την ομάδα, θεωρείται σχεδόν απίθανο να υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση. Το αντίθετο μάλλον, καθώς η προσπάθεια για πώληση παικτών για να βγει η χρονιά, αναμένεται να γίνει εντονότερη από την τωρινή διοίκηση της Π.Α.Ε.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...