Σύσκεψη παιχτών με Νταμπίζα! – Απών ο Δώνης!

  Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε το μεσημέρι από τη Θεσσαλονίκη και ο Νίκος Νταμπίζας έχει αυτήν την ώρα μίτινγκ με τους παίκτες στα αποδυτήρια της ομάδας στο Κορωπί, χωρίς την παρουσία του Γιώργου Δώνη.

  Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Νταμπίζας ενημέρωσε όλους τους ποδοσφαιριστές να παραμείνουν στα αποδυτήρια των προπονητικών εγκαταστάσεων στο Κορωπί, προκειμένου να συζητήσουν την ντροπιαστική τους αγωνιστική εικόνα, αυστηρά εντός των τειχών.

  Στο μίτινγκ που συγκάλεσε ο Νταμπίζας και αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη, συμμετέχει ο ίδιος, ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Κώστας Κωνστάντος και όλοι οι ποδοσφαιριστές με εξαίρεση τους «κομμένους». 

  Στην παρούσα φάση τουλάχιστον, δεν έχει δώσει το «παρών» ο προπονητής Γιώργος Δώνης, ο οποίος βρίσκεται μεν στο Κορωπί, αλλά έχει παραμείνει στο γραφείο του και προς το παρόν παραμένει άγνωστο εάν θα μπει στη συγκεκριμένη συζήτηση αργότερα.
  Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται μίτινγκ με πρωτοβουλία του Νταμπίζα στο οποίο δεν συμμετέχει ο προπονητής. 

  Επιπλέον, ο Δώνης έχει αφήσει ξεκάθαρα να εννοηθεί μετά το ματς με τον Αρη και τη θλιβερή εικόνα της ομάδας, ότι έχει ως πρώτη σκέψη την παραίτηση από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και εκκρεμεί η επικοινωνία του με τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Αλαφούζο που θα οριστικοποιήσει τις εξελίξεις.

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »