Συζήτησε ο Βέρμπιτς με τον Γιοβάνοβιτς – Η υπόσχεση που έδωσε ο Σλοβένος

  Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήρθε σε επικοινωνία με τον Βέρμπιτς ξεκαθαρίζοντας του ότι περίμενε περισσότερα από αυτόν στη χρονιά που μας πέρασε.

  Ο Παναθηναϊκός απέκτησε πέρυσι το καλοκαίρι τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς με σκοπό να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική του γραμμή. Ωστόσο, ο Σλοβένος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα κάτι που έφερε έντονη δυσαρέσκεια στην «πράσινη» ΠΑΕ προς το πρόσωπο του.

  Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος περίμενε να αποδώσει περισσότερα, όμως μερικές ιώσεις και μικροτραυματισμοί σε συνδυασμό με κάποιες προσωπικές- οικογενειακές του υποθέσεις, τον άφησαν πίσω χωρίς καθαρό μυαλό. Επιπλέον, η πίεση προς το πρόσωπο του συνεχώς αυξάνονταν ελέω και του αρκετά σεβαστού συμβολαίου που έχει με τον Παναθηναϊκό το οποίο αγγίζει περί τις 850 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

  Το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία αναφορικά με το μέλλον του Σλοβένου και αν θα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν.

  Αναφορικά με αυτό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήρθε σε επαφή με τον Βέρμπιτς, λίγο πριν οι παίκτες αναχωρήσουν για τις ολιγοήμερες διακοπές τους, πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

  Ο Σέρβος τεχνικός, του ξεκαθάρισε ότι τον υπολογίζει και για του χρόνου, ζητώντας του παράλληλα να αφήσει πίσω του όσα τον βασανίζουν και να καθαρίσει τις σκέψεις του, δίνοντας του με αυτό το τρόπο μια ύστατη ευκαιρία.

  Από την πλευρά του ο παίκτης άφησε στην άκρη τις όποιες δικαιολογίες, δήλωσε στον προπονητή του ότι ούτε αυτός ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα του, ενώ υποσχέθηκε ότι το καλοκαίρι που έρχεται θα δουλέψει σκληρά, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο.

  Δείτε επίσης: Ράπτης: «Μου έγινε πρόταση να παραμείνω στον Παναθηναϊκό»

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια