«Σκέφτονται τον δανεισμό Σαμοντούροφ και Αβδάλα στον Παναθηναϊκό» (pic)

  Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα, στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξετάζουν το ενδεχόμενο παραχώρησης με τη μορφή δανεισμού των Αλέξανδρο Σαμοντούροφ και Νεοκλή Αβδάλα.

  Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το «χτίσιμο» του ρόστερ της νέας χρονιάς. Εκτός ωστόσο, από τους παίκτες που θα έρθουν στο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» έχουν ρίξει το βάρος και στο υπάρχον δυναμικό.

  Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα, στον «Εξάστερο» εξετάζουν την περίπτωση παραχώρησης με τη μορφή δανεισμού, δύο νέων παιδιών του Νεοκλή Αβδάλα και του Αλέξανδρου Σαμοντούροφ.

  Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ

  Οι δύο νέοι τη φετινή χρονιά δεν πήραν λεπτά συμμετοχής για αυτό και οι «πράσινοι» είναι ανοικτοί σε συζητήσεις για το δανεισμό τους, ώστε να πάνε σε κάποια ομάδα όπου θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και θα «ψηθούν».

  Ο Νεοκλής Αβδάλας

  Πιο συγκεκριμένα το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει:

  «Για τον Αλέξανδρο Σαμοντούροφ έχει υπάρξει ενδιαφέρον από την Ούλμ, ενώ υπάρχει επίσης ενδιαφέρον και από Ελληνικές ομάδες.

  Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Total Basket» ο Κολοσσός Ρόδου έχει δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για τη νέα χρονιά.»

  «Τέλος, όσον αναφορά τον Νεοκλή Αβδάλα, έχει υπάρξει ενδιαφέρον από Ελληνικό Σύλλογο, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για την Καρδίτσα».

  Δείτε επίσης: Καρπετόπουλος: «Αν συμβεί αυτό ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει απόψε»

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια