«Σκέψεις για επιστροφή Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό»
0 Comments

Σύμφωνα με διαδικτυακή εκπομπή στον Παναθηναϊκό εξετάζουν την επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη στο «τριφύλλι».
Αναλυτικά όσα είπε ο Τσάρλυ στους Betarades:
«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει έναν ισορροπημένο ποδοσφαιριστή στο «8».
Επειδή έκανα κάποια τηλέφωνα – μετά την είδηση του Ρενάτο Σάντσες – έμαθα ότι υπάρχει μια σκέψη να αποκτηθεί ένας ακόμη χαφ στο 6-8, είτε ο Κουρμπέλης, είτε ο Γαλανόπουλος.
Εγώ πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να επενδύσει σοβαρά στο «8». Είναι ένα πρόβλημα της ομάδας στο να ανοίγει άμυνες…»
Δείτε παρακάτω:
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- Για την επιστροφή στις νίκες
- Ο ΟΦΗ διέλυσε τον Μίλωνα – Η βαθμολογία της Volley League
- Ο Λεβαδειακός έκανε… πάρτι στο Αγρίνιο και η τετράδα απομακρύνεται!
- ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Περιμέναμε να δούμε τον κύριο Γιαννακόπουλο στο δικαστήριο, αλλά δεν εμφανίστηκε»
- «Πράσινη»… απόβαση στη Βουδαπέστη: Τόσο κόσμο θα έχει ο Παναθηναϊκός
Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ. Αρθρογραφώ στο Prasinoforos.gr, καλύπτοντας την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με έμφαση στο ρεπορτάζ, την ανάλυση και την τεκμηριωμένη ενημέρωση.
Στόχος μου, η αξιόπιστη δημοσιογραφική προσέγγιση και η ανάδειξη όλων των πτυχών που αφορούν τον σύλλογο.







