Σκέψεις για μεταφορά του Αρμάνι-Ολυμπιακός στο Κάουνας!

  Μετά τις αντιδράσεις και το κλίμα οργής που προκάλεσε η αρχική της απόφαση, η αρτηριοσκληρωτική Euroleague υποχωρεί και εξετάζει αλλαγή έδρας στο Αρμάνι – Ολυμπιακός (12/3, 21:45).

  Μετά το απαγορευτικό από τις Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας, το νέο αίτημα και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την αρχική της απόφαση, η Euroleague εξετάζει πλέον την αλλαγή έδρας στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρμάνι, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο (12/3, 21:45) στο Μιλάνο.

  Για την ακρίβεια, οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής σκέφτονται την πιθανότητα μετάθεσης του αγώνα την Παρασκευή (13/3) και σε άλλη χώρα, εκτός Ιταλίας. Μάλιστα, η πρόταση της διεξαγωγής του ματς στο Κάουνας έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων με καλές… πιθανότητες, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τις εμπλεκόμενες πλευρές.

  Σε κάθε περίπτωση, η Euroleague φαίνεται πως υποχωρεί μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η αρχική της απόφαση σε όλη την Ευρώπη και το κλίμα οργής από απλούς φιλάθλους, το οποίο εμφανίστηκε κυρίως στα social media.

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »