Σκέψεις για περικοπή συμβολαίων κατά 30%

  Οι ομάδες της Superleague φέρονται έτοιμες να αποφασίσουν περικοπή στα συμβόλαια σε ποσοστό 30%.

  Δεδομένο θεωρείται πως ο κορωνοϊός επηρεάζει τις ομάδες της Superleague 1, όπως και τις υπόλοιπες ανά χώρα που έχει χτυπήσει η πανδημία. Έτσι, όπως έχει ανακοινωθεί από την Superleague 1, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (2/4) τηλεδιάσκεψη των 14 ομάδων που συμμετέχουν σε αυτή.

  Κύριο θέμα συζήτησης θα αποτελέσει το χρονικό της επανέναρξης του πρωταθλήματος, αλλά κανείς φυσικά δεν μπορεί να κάνει μια σίγουρη εκτίμηση σε αυτό το κομμάτι λόγω κορωνοϊού. Παράλληλα, αναμένεται να συζητηθεί και το οικονομικό κομμάτι, με το ενδεχόμενο περικοπών να φαντάζει πιθανό.

  Όπως αναφέρει η Sportday, η πρόταση της μείωσης κατά 30% σε όλα τα συμβόλαια των παικτών και προπονητών για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, κερδίζει σημαντικά έδαφος και δεν αποκλείεται να εφαρμοστεί. Παρόλα αυτά, στη Λίγκα αντιλαμβάνονται ότι μια τέτοια απόφαση θα προκαλέσει τις αντιδράσεις των παικτών, συνεπώς θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την ΠΑΣΠ.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »