Σκέψεις για πρόσληψη γενικού αρχηγού!

  Το ενδεχόμενο τοποθέτησης ενός γενικού αρχηγού στο ποδοσφαιρικό τμήμα φέρεται να εξετάζουν στον Παναθηναϊκό.

  Έλλειψη μίας ισχυρής παρουσίας στα αποδυτήρια που θα επιβάλλει… κανόνες και θα λειτουργεί ενισχυτικά στον προπονητή, έχει παρατηρηθεί στο Τριφύλλι και γι’ αυτό έχουν γίνει κάποιες πρώιμες συζητήσεις για να καλυφθεί το συγκεκριμένο κενό με έναν άνθρωπο που θα αναλάβει χρέη γενικού αρχηγού, σύμφωνα με τη “Sportday”.

  Ένας άνθρωπος που θα είναι πιο κοντά στοθυς παίκτες της ομάδας, θα προλαβαίνει καταστάσεις και παράλληλα θα αναλαμβάνει τον ρόλο του “κακού” όταν αυτό χρειάζεται, αποτελώντας παράλληλα σημείο αναφοράς και στον πάγκο κατά τη διάρκεια των αγώνων.

  Το ιδανικό για τους “πράσινους” θα ήταν το πρόσωπο αυτό να προέρχεται από την ευρύτερη παναθηναϊκή οικογένεια, προκειμένου να γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες, τις αρχές κι όσα πρεσβεύει το κλαμπ και να έχει πυγμή και την ανάλογη προσωπικότητα.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »