«Σκέψεις για προσθήκες κι άλλων στελεχών από Αλαφούζο»!

    Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πάρει… φόρα μετά την πρόσληψη του Πιέρ Ντρεοσί και σκέφτεται να στελεχώσει ακόμα περισσότερο το… front office της ΠΑΕ.

    Το ενδεχόμενο ακόμα περισσότερων προσθηκών στην ομάδα σκέφτεται ο Γιάννης Αλαφούζος. Δεν αναφερόμαστε σε παίκτες, αλλά σε στελέχη. Σύμφωνα με την «Live Sport» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επί της ουσίας θέλει να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της ομάδας σε περίπτωση μελλοντικής απομάκρυνσης του Ντρεοσί ή του Μπόλονι.

    Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι οριστικό, όμως ο «Mr Skai» ήδη έχει κάνει κάποιες συζητήσεις. Σίγουρα δεν θα γίνει κάποια βιαστική κίνηση όμως πλέον το εν λόγω σενάριο είναι αρκετά πιθανό να πραγματοποιηθεί.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.