Σλούκας: Στη 10άδα των κορυφαίων πασέρ του Παναθηναϊκού

Ο Κώστας Σλούκας συνεχίζει να γράφει ιστορία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και στις ασίστ της Stoiximan GBL.

Ο Κώστας Σλούκας αποδεικνύει συνεχώς γιατί θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους παίκτες του Παναθηναϊκού τα τελευταία πολλά έτη.

Ο αρχηγός του «επτάστερου» επέστρεψε στη δράση, στο χθεσινό (28/5) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ήταν καθοριστικός στη νίκη της ομάδας του και κατάφερε να μπει στη δεκάδα των κορυφαίων πασέρ στην ιστορία του συλλόγου στο πρωτάθλημα, προσθέτοντας ακόμη μία σπουδαία προσωπική διάκριση στη «γεμάτη» καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

Ο Νίστρουπ τον ήθελε από τον Ιανουάριο και ο Παναθηναϊκός επιστρέφει για Καμαρά

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο Κώστας Σλούκας ήταν καθοριστικός στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, στον 1ο ημιτελικό της Stoiximan GBL και μέσα από αυτόν μπήκε στη 10άδα των πασέρ των «πράσινων» στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

Θέλεις να ενημερώνεσαι για τα νέα της ομάδας σου με ένα μήνυμα; Τότε κάνε κλικ εδώ και μπες στη μεγαλύτερη Παναθηναϊκή κοινότητα.

Με τις πέντε ασίστ που είχε χθες, έφτασε τις 311 και ξεπέρασε κατά μία τον Κώστα Τσαρτσαρή που είχε 310 στη δεκαετία 2003-2013.

Παράλληλα ο Σλούκας έφτασε χθες στην 309η εμφάνιση του στην κατηγορία, τους 2.300+ πόντους και τις 1.100+ ασίστ».

Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

Διαβάστε επίσης…

Το Prasinoforos.gr είναι ανεξάρτητο Παναθηναϊκό αθλητικό site. Δεν ανήκει σε κανένα εκδοτικό όμιλο, δεν εκφράζει καμία επίσημη θέση και δεν υπηρετεί κανένα συμφέρον, παρά μόνο την αγάπη για τον «Σύλλογο μεγάλο». Ξεκινήσαμε σαν blog και στις 6 Σεπτεμβρίου 2014 λανσαρίσαμε το site στη σημερινή του μορφή. Από τότε καλύπτουμε κάθε έκφανση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, και όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα.