Σοϊλεμές στο Prasinoforos.gr: «Να φτάσουμε στην κορυφή»

  Ο νέος προπονητής του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού, Στέφανος Σοϊλεμές, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr για την απόφαση του να αναλάβει τις τύχες του «τριφυλλιού».

  Επιμέλεια: Νίκος Γιανναράς

  Για την απόφαση του να αναλάβει το «τριφύλλι»:

  «Καταρχήν να πω ότι μετά από ελάχιστες κουβέντες μαζί με την διοίκηση αποφασίσαμε να συνεργαστούμε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα είμαι ένα μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο σωματείο, από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Θα κοιτάξουμε να τον φέρουμε εκεί που πρέπει. Επειδή το ποδόσφαιρο σάλας παίζεται σε κλειστούς χώρους δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα όσον αφορά τον κορονοϊό. Εύχομαι υγεία σε όλους και κυρίως στους αθλητές μας για να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα».

  Για την κατάσταση της ομάδας:

  «Δεν έχουμε ακόμη εικόνα μαζί με τον συνεργάτη μου, τον Στράτο Ιατρού, πρέπει καταρχήν να δούμε την ομάδα. Να εντοπίσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις για να φτάσουμε στην κορυφή».

  Ένα μήνυμα προς τον κόσμο:

  «Ως τμήμα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού το ποδόσφαιρο σάλας έχει πολύ μικρή ιστορία, είναι ένα νεογέννητο παιδί. Για μένα το ποδόσφαιρο είναι ενιαίο και το ποδόσφαιρο σάλας είναι ένα κομμάτι του ποδοσφαίρου. Είναι μία επίσημη μορφή που υποστηρίζεται από την FIFA και την UEFA. Είναι πάρα πολύ ωραίο ότι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει διδάξει και αυτό το άθλημα στους κόλπους του και πιστεύω θα φανούμε αντάξιοι του ονόματος του Παναθηναϊκού».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.