Σούμ: «Νόμιζα πως μου κάνουν πλάκα όταν μου είπαν για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού»!

  Ο Ιτζάκ Σουμ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για τον τρόπο που ήρθε στον Παναθηναϊκό αλλά και για την αιτία που αποχώρησε από το τριφύλλι.

  Ο Ιτζάκ Σουμ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «sport5.co.il» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό. Μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισαν οι πράσινοι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως του έδειξαν «πως ήξεραν μέχρι και που τρώει τις Παρασκευές». Ακόμα, αναφέρθηκε στο φινάλε της συνεργασίας του με τον σύλλογο καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε «πίστεψε πως ήταν πιο ισχυρός από τον Ζάετς και τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού».

  Ο Ισραηλινός πρώην τεχνικός των πράσινων θυμήθηκε τις μέρες που ενδιαφέρθηκε για εκείνον ο Παναθηναϊκός και δεν έκρυψε το πόσο εντυπωσιασμένος αισθάνθηκε τότε. «Ο Τζιοβάνι Ρούσο ήρθε, μου χτύπησε την πόρτα και μου είπε πως με ζητάνε από τον Παναθηναϊκό. Νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Του λέω, είναι ο Ιγκαν Σίλον έξω; Μετά από 15 λεπτά με ζήτησαν στο τηλέφωνο. Δεν θέλω να μιλήσω για τα λεφτά, απλά θα πω ότι μου πρόσφεραν 10 φορές τα χρήματα που έπαιρνα στη Μακάμπι Χάιφα. Με πρότεινε ο Ρούσο και ο Πάρλα και μετά αυτοί έμαθαν τα πάντα για μένα. Ήξεραν όλες τις λεπτομέρειες, μέχρι και με ποιους έτρωγα τις Παρασκευές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις αιτίες του διαζυγίου εξήγησε ότι «Το λάθος μου ήταν που πίστευα ότι ήμουν πιο ισχυρός από τον μάνατζερ Βέλιμιρ Ζάετς και τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Οι Βαρδινογιάννηδες είναι εκείνοι που μπορούν να κάνουν τα πράγματα με τον τρόπο τους. Αν δεν το κάνεις, φεύγεις! Ακόμα κι αν έχεις κατακτήσει ένα νταμπλ».

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Translate »