«Σούπερ ταλέντο ο Καλοσκάμης»

    Τα παθήματα έγιναν μαθήματα στον Παναθηναϊκό και προς αυτή την κατεύθυνση είναι η κίνηση του συλλόγου, να δώσει τα χέρια για επαγγελματικό συμβόλαιο στο «next big thing» της ακαδημίας, τον 16χρονο Δημήτρη Καλοσκάμη, ο οποίος θα γίνει ο νεότερος παίκτης που υπογράφει τα τελευταία χρόνια στο «τριφύλλι».

    Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η είδηση αυτή αποτελεί έκπληξη για πολλούς, αφού το «τριφύλλι» έχει χάσει αρκετούς νεαρούς παίκτες μέσα από τα χέρια του και μάλιστα χωρίς κανένα ουσιαστικό χρηματικό αντίκρισμα. Ο Σιατούνης της Σαμπντόρια, ο Λάμπρου του ΠΑΟΚ, ο Βαγιαννίδης, ο Ζαγαρίτης, ο Τάσος Δώνης. Και πόσα ακόμα παραδείγματα ποδοσφαιριστών, από τους οποίους ο σύλλογος θα μπορούσε να έχει πάρει πολλά περισσότερα.

    Η «Sportime» έγραψε συγκεκριμένα για τον νεαρό:

    Σούπερ ταλέντο, όντως όπως όλοι παραδέχονται – και ανεξαρτήτως τάσης που μετά την εμφάνισή του στο σαββατιάτικο εσωτερικό διπλό με τους επαγγελματίες καταγράφηκε μιντικά – ο Δημήτρης Καλοσκάμης, ο 16χρονος χαφ του Παναθηναϊκού. Νέο πρώτο, πέραν της υπογραφής επαγγελματικού συμβολαίου: θα κάνει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα το καλοκαίρι. Νέο δεύτερο, έχει συμφωνήσει για την εκπροσώπησή του, οπότε οι ουρές και τα τηλέφωνα που γίνονται, τζάμπα πάνε