Σπανούλης: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό»

Μετανιωμένος εμφανίστηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του  ο Βασίλης Σπανούλης τονίζοντας πως όνειρο του είναι να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον Παναθηναϊκό.

Ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του :

«Πραγματικά έχω μετανιώσει που έφυγα από τον Παναθηναϊκό. Ήταν μία κίνηση απερισκεψίας, έφυγα από την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και πήγα σε μία ομάδα που τρώει τριαντάρες από την Χίμκι. Όλα αυτά τα χρόνια έκανα υπομονή και περίμενα πως ο Ολυμπιακός θα γίνει μία μεγάλη ομάδα. Θέλω να ζητήσω δημόσια ένα μεγάλο συγνώμη από την διοίκηση του Παναθηναϊκού και να τους παρακαλέσω να με δεχτούν πίσω το Καλοκαίρι, καθώς το μεγάλο μου όνειρο είναι να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα που με ανέδειξε».

Καλή πρωταπριλιά!

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »