Σπάθας: «Η διαιτησία αλλοίωσε τη βαθμολογία»

  Ο Ηλίας Σπάθας, μιλώντας στην εκπομπή «Super Μπάλα Live» αναφέρθηκε στην επιρροή που είχαν οι διαιτητικές αποφάσεις στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.

  Ο πρώην διαιτητής τόνισε πως πως υπήρξαν ομάδες που ευνοήθηκαν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλοιώνοντας την πραγματική βαθμολογία.

  Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Σπάθας:

  «Πολλές φορές έχουμε πει ότι στο φετινό Πρωτάθλημα υπήρχαν αρκετά λάθη στο κομμάτι της διαιτησίας. Τα λάθη αυτά είχαν χρώμα κατά την άποψή μου. Υπήρχαν ομάδες που ευνοήθηκαν κατά κόρον και ομάδες που δεν το είχαν αυτό.

  Θέλω να πιστεύω ότι τα διαιτητικά λάθη στο Πρωτάθλημα αποτύπωσαν την βαθμολογία. Με βάση αυτά που έδειξαν, με τα λάθη που έκαναν, αλλοίωσαν τον βαθμολογικό πίνακα. Όταν κάποιες ομάδες ευνοούνται και κάποιες άλλες αδικούνται, αυτό αλλάζει τον βαθμολογικό πίνακα. Κι όταν αυτό γίνεται κατά κόρον στο Πρωτάθλημα και δεν είναι σε μια περίπτωση, αυτό δίνει ένα χρώμα.

  Όσον αφορά την Ομοσπονδία και την επιλογή του αρχιδιαιτητή, στράβωσε πριν καν αρχίσει το Πρωτάθλημα. Δεν το συζητάμε ότι όσον αφορά τον αρχιδιαιτητή και την Επιτροπή Διαιτησίας, δεν μπορεί να ξεκινήσει το επόμενο Πρωτάθλημα με τους ίδιους. Έγιναν πάρα πολλά λάθη».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια