Σπόραρ: «Ατμόσφαιρα από άλλο πλανήτη – Το επόμενο Σάββατο άλλους τρεις βαθμούς»

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε για την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου που δεν την έχει συναντήσει πουθενά αλλά και για την συνέχεια της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπόραρ:

Για την πρώτη του εμπειρία σε ελληνικό ντέρμπι:

«Ήταν κάτι που δεν έχω ζήσει σε άλλη χώρα. Ήταν μία ατμόσφαιρα από από άλλο πλανήτη, με τον κόσμο στο πλευρό μας. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε με την πολύ καλή δουλειά. Αν συνεχίσουμε έτσι είμαι σίγουρος πως όλες οι ομάδες θα τα βρουν δύσκολα απέναντί μας.»

Πως το έζησε και που κρίθηκε το ντέρμπι:

«Ήταν πολύ δύσκολο ματς. Είχαμε πολύ καλή αντίδραση στο γκολ που δεχτήκαμε και ανατρέψαμε το σκορ από 0-1 σε 2-1. Είχαμε ευκαιρίες, δείξαμε πως θέλαμε τη νίκη, είχαμε πολύ όρεξη, αξίζαμε τη νίκη και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που το καταφέραμε. »

Για την εκτέλεση του πέναλτι:

«Όταν είχα έρθει είχα μιλήσει με τον προπονητή, μου είπε πως θα εκτελώ και εγώ. Όταν έφτασε εκείνη η ώρα συνεννοηθήκαμε με τα μάτια να το εκτελέσω εγώ. Έτσι έγινε και στο πρώτο όπου αποφασίσαμε να το βαρέσει αυτός. Σημασία δεν έχει ποιος το εκτελεί αλλά η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.»

Για το τι σημαίνει το 4X4 που έχει ο Παναθηναϊκός:

«Σημαίνει πως κρατάμε το απόλυτο. Έχουμε ένα δύσκολο ντέρμπι πίσω μας. Από εκεί και πέρα είναι ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια που πετυχαίνουμε τους στόχους και βλέπω το επόμενο Σάββατο σε μία πάλι γεμάτη Λεωφόρο, με μία τρελή ατμόσφαιρα να κερδίσουμε άλλους τρεις πόντους. Είμαστε ακόμη στην αρχή.»