Φουντώνουν οι φήμες για πώληση του ΣΠΟΡ FM – Ποιος θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης;

Έτοιμος ν’ αλλάξει σελίδα είναι ο ιστορικός ΣΠΟΡ FM 94.6, καθώς οι τελευταίες εξελίξεις στον ραδιοφωνικό σταθμό είναι ραγδαίες: ο νυν ιδιοκτήτης Γιάννης Αλαφούζος, μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό (του οποίου ήταν ο ισχυρός άντρας), θέλει ν’ αποτραβηχτεί από τ’ αθλητικά καθώς, πλέον, δεν διαθέτει κανένα κίνητρο. Έτσι, ήδη αναζητείται ο επόμενος αγοραστής που θ’ αναλάβει να «τρέξει» τον σταθμό.

Οι φήμες, που εσχάτως ακούγονταν ολοένα και περισσότερο, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης (ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού) θ’ αγοράσει τον ΣΠΟΡ FM για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά.

Ωστόσο, δεδομένης της μεγάλης δυναμικής του 94.6 και της τεράστιας εμπορικής του αξίας, στο προσεχές διάστημα είναι σχεδόν βέβαιο πως το ραδιόφωνο θα περάσει σ’ άλλα χέρια- δεδομένης, πάντα, της επιθυμίας του κ. Αλαφούζου ν’ αποχωρήσει.

Πηγή: Dailymedia.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...