Σπόρτινγκ: Το ενδιαφέρον, η προϋπόθεση για Ιωαννίδη και τα 120 εκατ. ευρώ για παίκτη της

  Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει προσθέσει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Φώτη Ιωαννίδη, αλλά μόνο υπό συγκεκριμένη προϋπόθεση θα κάνει κρούση στον Παναθηναϊκό για την περίπτωσή του.

  Ο Φώτης Ιωαννίδης προσελκύει ολοένα και περισσότερα βλέμματα ευρωπαϊκών ομάδων, αν και η στάση του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρη και δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, πρόκειται να του κάνει αναπροσαρμογή συμβολαίου, έτσι ώστε να λάβει υψηλότερες αποδοχές που θα ξεπερνούν το εκατομμύριο και να επενδύσει πάνω του για αρκετά χρόνια.

  Αποχαιρετά κι άλλος μετά τον Μπερνάρ

  Από κει και πέρα, η τελευταία ομάδα που εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον 24χρονο επιθετικό είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η πορτογαλική ομάδα, όμως, για να κάνει οποιαδήποτε κίνηση για τον Ιωαννίδη, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρωτίστως το θέμα του Βίκτορ Γκιόκερες, που διανύει εξαιρετική σεζόν και έχει κάνει αρκετά μεγαθήρια της Ευρώπης να ασχολούνται με την περίπτωσή του.

  Η Σπόρτινγκ θέλει να κρατήσει τον 25χρονο επιθετικό στο ρόστερ της και στόχος της είναι να του κάνει τη δική της αναπροσαρμογή συμβολαίου με σκοπό να ανεβάσει τη ρήτρα αποδέσμευσης στα 120 εκατ. ευρώ! Επομένως, τα «λιοντάρια» ναι μεν έχουν στη λίστα τους τον Ιωαννίδη, αλλά έχουν ως ξεκάθαρη προτεραιότητα την παραμονή του Γκιόκερες.

  5 1 Ψήφισε
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια