Σπουδαίες Παναθηναϊκές προσωπικότητες εύχονται στο «Prasinoforos.gr» για τα 5 χρόνια!

Το «Prasinoforos.gr» σήμερα συμπληρώνει 5 χρόνια λειτουργίας στον χώρο του διαδικτύου και σημαντικές προσωπικότητες του Παναθηναϊκού μας στέλνουν τις δικές τους ευχές.

Άνθρωποι διαφορετικών εποχών, άνθρωποι διαφορετικών χώρων με μοναδικό τους κοινό γνώρισμα πως έχουν υπηρετήσει τον σύλλογο του Παναθηναϊκού εύχονται στην ιστοσελίδα μας για τα 5 χρόνια λειτουργίας. Εν ενεργεία παίχτες, προπονητές, παλαίμαχοι αθλητές, πρώην διοικητικά μέλη ακόμη και δημοσιογράφοι εύχονται στο «Prasinoforos.gr».

Ευχαριστούμε όλους όσους μας ευχήθηκαν και με την σειρά μας θέλουμε να ευχηθούμε να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για την ιστοσελίδα και τον Παναθηναϊκό μας!

Οι ευχές:

Ίαν Βουγιούκας: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά, τα καλύτερα για την ιστοσελίδα σας, να συνεχίσετε υπεύθυνα και δημιουργικά το πλούσιο ρεπορτάζ».

Ανδρέοπουλος: «Χρόνια πολλά, να συνεχίσετε με αυτόν τον τρόπο και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την επέτειο σας διότι είστε από τις λίγες Παναθηναϊκές ιστοσελίδες που παρατηρώ εδώ και καιρό, την ιδιαίτερη αφοσίωση σας στο δικό μας τμήμα. Πάντα επιτυχίες».

Γιώργος Παπαγιάννης: «Εύχομαι έγκυρη και σωστή Παναθηναϊκή ενημερώση για τα επόμενα 100 χρόνια».

Αντώνης Αντωνιάδης: «Εύχομαι να συνεχίσετε ολόψυχα να προάγετε με ήθος και συνέπεια τα κατορθώματα όλων των αγωνιστικών τμημάτων του Παναθηναϊκού μας».

Απόστολος Κόντος: «Εύχομαι ολόψυχα να τα εκατοστήσετε. Είστε μία μεγάλη Παναθηναϊκή ανάσα για όλες τις πράσινες ψυχές».

Τάσος Νικολογιάννης: «Εύχομαι χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσετε. Να ενημερώνετε σωστά τον κόσμο του Παναθηναϊκού και να κάνετε δημιουργική κριτική ώστε να ξαναβρεί η ποδοσφαιρική ομάδα τον δρόμο της».

Αριστείδης Καμάρας: «Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ιστοσελίδα σας αλλά πρωτίστως εύχομαι κάθε επιτυχία σε όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού. Να έχουμε πολλές επιτυχίες στο μέλλον και εσείς προσωπικά να διατηρήσετε την αγνότητα μα και την καλοπροαίρετη κριτική μέσα σ’ έναν πολύ δύσκολο και αντιφατικό δρόμο του αθλητισμού. Εσείς όπως και όλες οι άλλες φωνές του Παναθηναϊκού να προάγετε το καλό και το αγαθό. Χρόνια σας πολλά».

Φραγκίσκος Σούρπης: «Σε μια εποχή που ο σύλλογος δοκιμάζεται, φωνές σαν την δική σας προάγουν την Παναθηναϊκή ενότητα. Χρόνια πολλά».

Δημήτρης Κορωναίος: «Εμείς οι παλαιότεροι αθλητές έχουμε μία ας το πούμε ζήλεια για την πολυπλοκότητα των μέσων σήμερα και την προβολή των αθλητών. Χρόνια σας πολλά και να κρατάτε ψηλά την σημαία του Παναθηναϊκού και την ναυαρχίδα του συλλόγου, το τμήμα μπάσκετ».

Νίκος Βενετόπουλος: «Αν και νεόδμητο μέλος του Παναθηναϊκού δεν μου πήρε χρόνο να καταλάβω το μεγαλείο του συλλόγου και εύχομαι ολόψυχα επιτυχίες για την ιστοσελίδα σας και μακάρι να μείνω για πολλά χρονιά στον σύλλογο».

Ντέιβιντ Στεργάκος: «Καλή επιτυχία, καλή επέτειο και να συνεχίσετε να μας ενημερώνετε υπεύθυνα όπως πράττετε μέχρι τώρα».

Δημήτρης Σελετόπουλος: «Εύχομαι να τα εκατοστήσετε. Πολλές Παναθηναϊκές ευχές».

Μανώλης Λεκάκης: «Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι πάντα γεροί και δυνατοί και να εκατοστήσετε».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »