Ανακοίνωσε σπουδαία συνεργασία ο Παναθηναϊκός!

  Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Μototrend, η οποία είναι η επίσημη αντιπρόσωπος των Kymco kαι Voge στην Ελλάδα.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Με μεγάλη χαρά ο Σύλλογος καλωσορίζει την Mototrend SA με τις Kymco και Voge ως επίσημο υποστηρικτή του για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, KYMCO ΚΑΙ VOGE ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ

  Μια νέα δυναμική συνεργασία μόλις ξεκίνησε και αφορά σε ένα μεγάλο χορηγικό πρόγραμμα της Kymco και της Voge με τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

  Η MOTOTREND S.A. είναι μια δυναμική εταιρεία με πολυετή παρουσία και εμπειρία στην αγορά μοτοσυκλετών, αντιπρόσωπος στη χώρα μας των Kymco, Voge, Yadea, Gemini, TGB. Δημιουργήθηκε το 1997 από ανθρώπους που ήδη δραστηριοποιούνταν στο χώρο του δίκυκλου για περισσότερα από 30 χρόνια. Διαθέτοντας ένα εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα, διανέμει κάθε χρόνο χιλιάδες οχήματα καθώς και πλήθος αξεσουάρ και προϊόντα συντήρησης μοτοσυκλετών, τοποθετώντας τις μάρκες που αντιπροσωπεύει στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων. Η προσήλωση στις αρχές των κατασκευαστριών εταιρειών, καθώς και η πελατοκεντρική φιλοσοφία που έχει αναπτύξει, στοχεύουν στην ικανοποίηση όλων εκείνων που επιλέγουν ένα όχημα από τις μάρκες που αντιπροσωπεύει, είτε είναι ιδιώτες είτε επαγγελματίες».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια