Στο ΟΑΚΑ τα ευρωπαϊκά του Παναθηναϊκού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, αποκάλυψε πως τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού το ερχόμενο καλοκαίρι, θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ.

Μόλις ο Παναθηναϊκός τελειώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για φέτος, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου, ενώ είναι σίγουρο πως ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια στο ΟΑΚΑ.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε, πέρα από την προαναφερθείσα είδηση, πως θα γίνει προσπάθεια, ώστε οι περισσότερες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος να διεξαχθούν στη Λεωφόρο.

Σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των δηλώσεων του, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, δήλωσε πως «από την ημέρα που θα εκδοθεί η άδεια θα χρειαστούμε 3 μήνες για την ολοκλήρωση του έργου».

Δυστυχώς, όμως, στη χώρα μας το θέμα των αδειών δεν είναι και τόσο απλό.  Άρα, και δεν μπορεί να αποκλείεται το ενδεχόμενο, η άδεια, που κανονικά θα πρέπει να βγει μέσα στον Ιούνιο, να αργήσει να εκδοθεί, με αποτέλεσμα τα έργα να καθυστερήσουν και οι «πράσινοι» να αγωνιστούν σε όλη τη σεζόν ή στο μεγαλύτερο κομμάτι της, στο ΟΑΚΑ.

Όπως και να ‘χει, το ΟΑΚΑ θα δηλωθεί ως δεύτερη έδρα και δεν θα υπάρχει πρόβλημα, να πραγματοποιηθούν οι αγώνες του «τριφυλλιού» εκεί.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...