Στα 2,6 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του Ζέκα στην Κοπεγχάγη

Το ποσό των 2.6 εκατ. ευρώ αναμένεται να βάλει, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από τη Δανία, συνολικά στα ταμεία του ο Παναθηναϊκός από την μεταγραφή του Κάρλος Ζέκα στην Κοπεγχάγη.

Πιο συγκεκριμένα, η συμφωνία προβλέπει η Κοπεγχάγη να καταβάλει το ποσό των 2,35 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ελληνοπορτογάλου από τα οποία τα 1,7 εκατ. ευρώ θα δοθούν μετρητά άμεσα και τα υπόλοιπα σε δόσεις.

Από εκεί και πέρα το deal περιλαμβάνει και 300.000 ευρώ μπόνους τα οποία είναι εφικτά και άρα πολύ πιθανό να δοθούν στην πορεία. Αντιλαμβάνεται κανείς πως πρόκειται για ένα σημαντικό ποσό που θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό τόσο να καλύψει άμεσες ανάγκες του, όσο και να ενισχυθεί ενόψει της συνέχειας της σεζόν σε θέσεις που επιθυμεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...