«Στα άκρα ο ατζέντης του Ζαγαρίτη ζητάει 20 φορές αύξηση αποδοχών!»

    Στα άκρα τραβάει το σκοινί ο ατζέντης του Ζαγαρίτη αξιώνοντας τεράστιο συμβόλαιο για να βάλει την υπογραφεί του σε νέο συμβόλαιο ο νεαρός μπακ σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το SDNA. Κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια την ΠΑΕ.

    Aναλυτικά τι αναφέρει:

    «Ο εκπρόσωπος του Ζαγαρίτη το πάει στα άκρα με τον Παναθηναϊκό και μην αποκλείσετε σοβαρές εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Ο Πολ Κουτσολιάκος έχει τη φήμη του “killer” στις διαπραγματεύσεις, αλλά εδώ υπάρχει κίνδυνος να εξελιχθεί σε μία νέα περίπτωση Βαγιαννίδη ο 19χρονος αριστερός μπακ του Τριφυλλιού. Θυμίζουμε ότι ο Βαγιαννίδης τότε κινδύνευε να χάσει τη θέση του πρώτου αναπληρωματικού, πίσω από τον ξένο δεξιό μπακ που θα έφερνε ο Παναθηναϊκός, ο Ζαγαρίτης όμως έχει ένα παραπάνω πλεονέκτημα, καθώς είναι ήδη βασικός. Στα 19 του χρόνια, με εννιά συμμετοχές φέτος στον Παναθηναϊκό, έχει φέρει στα όρια τους όλους στο “πράσινο” στρατόπεδο”, με την απαίτηση να αυξηθεί ο μισθός του κατά 20 φορές! Όπως ακριβώς το γράφουμε: 20 φορές αύξηση μόνο για τη φετινή σεζόν, καθώς για τις επόμενες αξιώνει ακόμα μεγαλύτερη»! (SDNA)

    «Αυτά βέβαια συμβαίνουν όταν μικρά παιδάκια, που δεν έχουν και καμία εμπειρία σε τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις, αφήνουν τις συζητήσεις για το μέλλον τους σε ατζέντηδες, δικηγόρους και παρατρεχάμενους. Για την ιστορία, ο Βαγιαννίδης έχει δοθεί δανεικός από την Ίντερ στη βελγική Σιντ Τρουίντεν, με την οποία από την 1η Οκτωβρίου που βρίσκεται εκεί, έχει μετρήσει 0 συμμετοχές» (SDNA)

    Τονίζουμε για ακόμα φορά πως ακόμα το συγκεκριμένο γεγονός δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια την ΠΑΕ.