Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Κάτσε!

Αυτή την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται ο Έργκους Κάτσε, ο οποίος θα γίνει σε λίγη ώρα κι επίσημα παίκτης του τριφυλλιού.

Ο Έργκους Κάτσε εφόσον ενημερώθηκε από τον ΠΑΟΚ ότι τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού με οψιόν, βρίσκεται αυτή την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες πάνω στο θέμα και ο παίκτης να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Η συγκεκριμένη μετεγγραφή δεν πρόκειται να χαλάσει, καθώς ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συμφώνησαν σε δανεισμό με οψιόν αγοράς για τον Κάτσε. Πλέον ο παίκτης θα συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με το σύλλογο κι έπειτα θα ανακοινωθεί κι επίσημα. Μια προσθήκη που είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει την ομάδα του Ουζουνίδη.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...