Στα «πράσινα» και φέτος Βιτούλα και Αναστασίου

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τις ποδοσφαιρίστριες, Δέσποινα Βιτούλα και Κατερίνα Αναστασίου.

Οι ανακοινώσεις:

Δέσποινα Βιτούλα:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Δέσποινα Βιτούλα για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου , την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Μια ακόμα σημαντική ανανέωση για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟ αφού η 28χρονη κεντρική αμυντικός Δέσποινα Βιτούλα  συμφώνησε με τους ιθύνοντες του Συλλόγου.

Η «πράσινη» είναι ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι του παζλ στην προσπάθεια που θα κάνει το «τριφύλλι» για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία ενώ στην προηγούμενη ομάδα της στην Αγία Παρασκευή είχε αγωνιστεί και ως χαφ.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Βιτούλα ανέφερε «Είμαι πολυ χαρούμενη που θα συνεχίσω και τη φετινή χρονιά να αγωνίζομαι για την ομάδα της καρδιάς μου τον Παναθηναϊκό . Θα είμαι εκει να δώσω το 100% στην ομάδα μου, στον προπονητή μου και στις συμπαίκτριες  μου να πάμε την ομάδα εκει που της αξίζει να είναι στην Α’ εθνική».

Κατερίνα Αναστασίου:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Αναστασίου για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου.

Οι «πράσινοι» έδωσαν τα χέρια με την 24χρονη αμυντικό και θα συνεχίσει να ενισχύει τα μετόπισθεν του «τριφυλλιού» και φέτος στην προσπάθεια που γίνεται για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Το βιογραφικό της :

2016-2020 : Οδυσσέας Γλυφάδας

2020-2021 : ΑΟ Αγίας Παρασκευής

2021-σήμερα: Παναθηναϊκός

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω να ειμαι μέλος ενός τόσο ιστορικού συλλόγου. Η ομάδα έχει θέσει υψηλούς στόχους και ειμαι σίγουρη ότι θα τους πετύχει γιατί έχουν μπει πολύ γερές και ουσιαστικές βάσεις. Το κλίμα είναι εξαιρετικό οπότε με πολλή δουλειά ειμαι σίγουρη ότι και αυτή η χρονιά θα είναι γεμάτη επιτυχίες».