Στα… πράσινα ο Κουρμπέλης

Την πρώτη μεταγραφή επί εποχή Μαρίνου Ουζουνίδη ολοκληρώνει ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον μέσο του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος αποτελούσε διακαή πόθο του Έλληνα τεχνικού.

Την συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων επιβεβαίωσε και επίσημα σήμερα ο Μποροβήλος, ο οποίος σε δηλώσεις του στο «ΣΠΟΡ ΦΜ» υποστήριξε ότι οι Αρκάδες έδωσαν τα χέρια με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο Κουρμπέλης αναμένεται να βρεθεί σήμερα στην Αθήνα και τις επόμενες μέρες να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, έτσι ώστε να γίνει και επίσημα παίκτης του Τριφυλλιού.

Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, από την πράσινη πλευρά βγαίνει προς τα έξω ότι τα χρήματα αγγίζουν τις 500.000 συν 30% μεταπώλησης, ενώ ο Μποροβήλος ανέφερε πως το ποσό θα ξεπεράσει τις 500.000.

Τέλος να αναφέρουμε πως σημαντικό ρόλο στο deal έπαιξε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος πίεσε αρκετά τους Αρκάδες, ώστε να τα βρουν με τους πράσινους και ο Έλληνας παίκτης να μετακομίσει στην Αθήνα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...