«Στα… ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Κριχόβιακ»!

Το όνομα του Γκζέγκος Κριχόβιακ «παίζει» για τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με σημερινό ελληνικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την sportday οι «πράσινοι» ψάχνουν μία, τρόπο τινά,… απάντηση στην ΑΕΚ λίγες ημέρες μετά την μεταγραφή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στην «Ένωση». Πέραν αυτού, ωστόσο, έχει γίνει ήδη κρούση και σε έναν άλλο πρώην «κιτρινόμαυρο». Ο λόγος για τον Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης, παρόλα αυτά, αφενός είναι πολύ ικανοποιημένος από τη παρουσία του στην Χάιντουκ και, αφετέρου, βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο της Γαλατασαράι.

Όσον αφορά τον Κριχόβιακ, η ΑΕΚ τον… περιμένει ωστόσο η συνεργασία του ακόμη με τον Κράσνονταρ είναι θολή. Ο Παναθηναϊκός τον θεωρεί (και είναι) καλό παίκτη και σπουδαία προσθήκη. Παίζει Ευρώπη (σε αντίθεση με την «Ενωση») και το οικονομικό δεν θα αποτελούσε πρόβλημα.

Αυτό που θέλει, επί της ουσίας, ο Κριχόβιακ είναι να φύγει από την Ρωσία και να ξαναπαίξει σε καλή ευρωπαϊκή ομάδα ενόψει και του Μουντιάλ. Εχει το ΟΚ από τη ΦΙΦΑ όπως όλοι οι ξένοι που παίζουν στη Ρωσία που είναι σε εμπόλεμη κατάσταση προς την Ουκρανία. Ακόμη όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα στο μυαλό του Κριχόβιακ. Οσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα γίνονται πιο δύσκολα για αυτόν.

Εκτός δράσης παραμένει από τα μέσα Μαϊου και οι ομάδες αρχίζουν να φουλάρουν στην προετοιμασία τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει πολλούς που τον θέλουν. Πρόβλημα για το ποια φανέλα θα φορέσει δεν έχει. Επαγγελματίας είναι (όπως και ο Γκατσίνοβιτς). Το θέμα όμως όχι ποιος τον θέλει, αλλά τι μπορεί να κάνει ο Πολωνός και να ξεμπλέξει ο ίδιος το τοπίο για το που θα παίζει την επόμενη χρονιά.