Στα…ύψη ο Καρυοφύλλης!

Το χειροκρότημα χιλιάδων θεατών κέρδισε για ακόμα μια φορά ο σπουδαίος αθλητής ύψους του Παναθηναϊκού Αντώνης Καρυοφύλλης , ο οποίος εντυπωσίασε με τη παρουσία του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο σαν σήμερα το 1926.

Συγκεκριμένα ο πράσινος πρωταθλητής τίμησε το «τριφύλλι» καθώς αναδείχτηκε πρωταθλητής στο ύψος κρατώντας παράλληλα ψηλά τη σημαία του συλλόγου.

Αναλυτικότερα ο Καρυοφύλλης πήρε το χρυσό μετάλλιο καθώς πέρασε το 1 μέτρο και 75 εκατοστά , αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Κύπριο Ι.Ταλιάνο ο οποίος ανήκε στον ΓΣ Παγκύπρια Λευκωσίας και πέρασε το 1 μέτρο και 70 εκατοστά.

Αξίζει  να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επίδοση κέντρισε την προσοχή . καθώς αποτέλεσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ και κέρδισε τα βλέμματα. Επιπλέον ήταν η μοναδική νίκη αθλητή του Παναθηναϊκού στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.