Στακ στο Prasinoforos.gr: «Βρήκαμε ρυθμό στο δεύτερο μέρος και βελτιωθήκαμε»

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, επικράτησε με 78-56 των Εσπερίδων Καλλιθέας και έκανε το 4Χ4 στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη, δυσκολεύτηκαν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, καθώς παρά την καλή κυκλοφορία της μπάλας παρέμειναν άστοχες, ωστόσο από το δεύτερο κυρίως δεκάλεπτο και έπειτα, η ομάδα βρήκε ρυθμό και έφτασε σε μία εύκολη νίκη.

Η Γερμανίδα γκαρντ του «τριφυλλιού», Έμμα Στακ, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr και τον Γιάννη Σέμπρο, για τη νίκη των «Αμαζόνων», ενώ σχολίασε και τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται σε Ευρώπη και Ελλάδα:

«Είχαμε ένα κενό διάστημα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Με τα πολλά παιχνίδια αυτό θα συμβεί. Στο δεύτερο μέρος και έπειτα ωστόσο, βρήκαμε ρυθμό και βελτιωθήκαμε» ήταν τα λόγια της για το σημερινό παιχνίδι και στη συνέχεια στάθηκε στους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας:

«Πάντα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε. Φυσικά και έχουμε το μυαλό μας στο Eurocup γιατί είναι σημαντικό να προκριθούμε, επομένως κάποιες φορές εξαρτάται. Επικεντρωνόμαστε ωστόσο, σε ένα παιχνίδι τη φορά».

«Νομίζω πως η ζώνη μας λειτούργησε πολύ αποτελεσματικά σήμερα. Θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε και σε άλλους τομείς για τα επόμενα παιχνίδια, αλλά σίγουρα θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το κομμάτι και στα επόμενα παιχνίδια».