Στάλεκαρ Blog: «Ένιωσα σαν να επέστρεψα στην Σλοβενία – Δύο παιχνίδια την εβδομάδα σε εξωθενώνουν»

Ο Σάσο Στάλεκαρ μπλογκάρει στο Prasinoforos.gr και γράφει για το χιονισμένο τοπίο της Αθήνας, το Netflix και τον Κορωνοϊό.

Το Blog:

Χαιρετισμούς στους αγαπητούς αναγνώστες μου. Ελπίζω η αλλαγή της χρονιάς σας να ήταν καταπληκτική, να το γιορτάσατε καλά και να ξεκουραστήκατε. Τώρα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μερικές νέες προκλήσεις, δουλεύοντας για τους προσωπικούς μας στόχους και απολαμβάνοντας τη ζωή στο έπακρο. Η μέρα μου ξεκίνησε λίγο διαφορετικά σήμερα. Ξύπνησα σε ένα λευκό πολύχρωμο τοπίο. Ετοίμασα το πρωινό μου και απόλαυσα τη θέα από το παράθυρο μου. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα, «χιονίζει έξω» ούρλιαξα από μέσα μου. Ένιωσα σαν να επέστρεψα στο σπίτι μου στη Σλοβενία, όπου αυτή την εποχή έχουμε πολύ χιόνι.

Όπως άκουσα, εδώ είναι κάτι ιδιαίτερο αν χιονίσει. Ο κόσμος δεν το έχει συνηθίσει, μπορείς να δεις λίγο χάος στο δρόμο. Τη Δευτέρα τρώω συνήθως ψάρι από την αγαπημένη μου ψαραγορά, τη «Θάλασσα». Όταν τους τηλεφώνησα, μου είπαν ότι είναι κλειστά λόγω χιονιού. Μου ήταν πολύ περίεργο. Στην πατρίδα μου όλα λειτουργούν κανονικά. Στην αρχή ήμουν λίγο λυπημένος, το «τελετουργικό» που κάνω κάθε εβδομάδα είχε… φύγει, αλλά μετά από πέντε λεπτά έφυγε όλη η θλίψη. Πήρα το μήνυμα ότι ακυρώθηκε και η σημερινή προπόνηση. Είναι καλό να έχουμε μερικές ελεύθερες μέρες τώρα. Ταξιδεύουμε πολύ τον τελευταίο καιρό… Δύο παιχνίδια την εβδομάδα σε εξουθενώνουν πραγματικά. Έχω ήδη κατεβάσει τη δεύτερη σεζόν σε μία από τις αγαπημένες μου σειρές, το «The Witcher». Μου αρέσουν πολύ οι σειρές. Όποτε έχω χρόνο παρακολουθώ κάτι. Αν βλέπατε πόσο χρόνο ξοδεύω στο Netflix, θα αρχίζατε να κλαίτε, σκεπτόμενοι «τόσος χρόνος, χαμένος… Για ποιο πράγμα; Για να κάψουμε τα μάτια σας;». Θα συμφωνούσα, θα μπορούσα να κάνω κάτι πιο ουσιαστικό, αλλά τέτοιες στιγμές που ζούμε είναι δύσκολο να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο.

Όλοι φοβόμαστε τον κορωνοϊό, ειδικά τώρα που έχουμε τόσα παιχνίδια μπροστά μας. Προτιμώ να μένω σπίτι περισσότερο, να είμαι πιο ασφαλής και να κάνω κάτι διαφορετικό. Προς το παρόν δεν παραπονιέμαι, διασκεδάζω βλέποντας ταινίες, σειρές και παίζοντας βιντεοπαιχνίδια. Θα δούμε σε πόσο καιρό θα βαρεθώ…