Στάρτζεον στην O’Jogo: «Τιμωρηθήκαμε με αφαίρεση 12 βαθμών επειδή έχουμε τον ίδιο πρόεδρο»

  Τους λόγους για τους οποίους ο δικαστής τιμώρησε την Ξάνθη με αφαίρεση 12 βαθμών εξήγησε ο ποδοσφαιριστής της ακριτικής ομάδας, Στάρτζεον σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Πορτογαλία.

  «Είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών στο πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε τη συνοχή μας και χάσαμε 12 βαθμούς, επειδή ο πρόεδρός μας είναι ο ίδιος με του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβαίνει στην ίδια κατηγορία, ενώ αυτοί έχασαν 7 βαθμούς. Με αυτήν την τιμωρία θα παλέψουμε για την παραμονή μας και όχι για την Ευρώπη», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, δίνοντας… τροφή για σχόλια.

  Παράλληλα ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, τόνισε ότι θα ήθελε να συνεχίσει στην πρώτη κατηγορία αλλά σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα, βελτιώνοντας και τις οικονομικές του απολαβές.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »