Στάση αναμονής για την συνέντευξη τύπου του Γιαννακόπουλου

  Παρά τις πληροφορίες, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από την προηγούμενη βδομάδα, για συνέντευξη τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς το παρόν τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

  Μετά το δημοσίευμα για έκτακτη συνέντευξη τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο κόσμος του Παναθηναϊκού αγωνιά και περιμένει να δει τι θα πει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, αναφορικά με το μέλλον του συλλόγου.

  Δεκάδες σενάρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας με αναφορές ακόμα και για αποχώρηση του κ. Γιαννακόπουλου από το μπασκετικό τμήμα. Φυσικά και σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

  Δεν επιβεβαιώνεται όμως και η ακριβής ημερομηνία της συνέντευξης τύπου μιας και παρόλο που συγκεκριμένο σάιτ ανέφερε πως αυτή θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Μαΐου, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα από την πλευρά της ΚΑΕ ή του Ερασιτέχνη. Ταυτοχρόνως βέβαια δεν έχει διαψευστεί και η πληροφορία για την συνέντευξη τύπου.

  Αυτό συμβαίνει επειδή ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» κάνει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με το χρονικό σημείο όπου θα μιλήσεις στους εκπροσώπους του τύπου. Αυτό αφορά διάφορες εξελίξεις που ίσως περιμένει και αφορούν το πρότζεκτ του Βοτανικού και όχι μόνο.

  Για αυτό και όπως σας έχει ενημερώσει από χθες το Prasinoforos.gr, δεν είναι απίθανο να αναβληθεί η συνέντευξη τύπου και να διεξαχθεί μέσα στις επόμενες βδομάδες.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »