Σταθερά στην λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes, Σαββίδης και Βαρδινογιάννης

Την 35η αναθεωρημένη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη για το 2021 δίνει στη δημοσιότητα το αμερικανικό περιοδικό Forbes, συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα και τέσσερις Έλληνες, εκ των οποίων οι Σαββίδης – Βαρδινογιάννης!

Όπως αναφέρει η οικονομική ιστοσελίδα της Καθημερινής, moneyreview.gr, δόθηκε στη δημοσιότητα η λίστα με τους δισεκατομμυριούχους όλου του πλανήτη για το 2021. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση, είναι το γεγονός ότι παρά τις ευρείες επιπτώσεις της πανδημίας στην παγκόσμια οικονομία, στην «περιβόητη» λίστα συμμετέχουν συνολικά 2.755 άτομα, δηλαδή 660 περισσότερα σε σχέση με το 2020.

Σταθερά «μέσα» Σαββίδης – Βαρδινογιάννης

Στη θέση 2.141 βρίσκεται ο Βαρδής Βαρδινογιάννης της Motor Oil, με συνολική περιουσία 1,4 δισ. δολαρίων ενώ ψηλότερα συναντά κανείς το όνομα του Ιβάν Σαββίδη με περιουσία 1,7 δισ. δολαρίων να κατατάσσεται στη θέση 1.833.

Στη λίστα του Forbes, βέβαια, συμπεριλαμβάνεται και ο Φίλιππος Νιάρχος, ο οποίος διαθέτει περιουσία 2,8 δισ. δολαρίων. Ωστόσο, κατατάσσεται στους δισεκατομμυριούχους της Γαλλίας και όχι της Ελλάδας. Το ίδιο ισχύει και με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη (Ελβετία), ο οποίος με περιουσία 2,3 δισ. δολαρίων, «φιγουράρει» στη θέση 1.262.