Στέλλα Λαγουδάκη: “Το λυπάμαι είναι λίγο”

Η πρώην παίχτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του τριφυλλιού σχολίασε συν των υπολοίπων το γεγονός του ότι ο σύλλογος δεν θα συμμετάσχει στην Α’ 1 κατηγορία.

Αναλυτικά είπε τα εξής ακόλουθα:

«Δυστυχώς ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ του χρόνου δεν θα κατεβάσει ομάδα στο γυναικείο βόλεϊ όπως όλοι ενημερωθήκαμε… Αυτόματα το πρωτάθλημα γίνεται φτωχότερο… Το «λυπάμαι» είναι λίγο για να περιγράψω αυτό που νιώθω, γιατί εκτός του ότι είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ που κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, είναι και μια Μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, που όποιος δεν έχει υπάρξει μέλος αυτής δεν μπορεϊ να καταλάβει τι εννοώ… Ευλογημένη που υπήρξα μέλος αυτής της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ! Δεν θα αναφερθώ σε αυτούς που έφεραν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ σε αυτήν την θέση γιατί δεν είναι άξιοι αναφοράς».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...