Στη δράση οι ακαδημίες!

Οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού έχουν να δώσουν ορισμένους αγώνες και το Prasinoforos.gr σας παρουσιάζει το πρόγραμμά τους.

Αρχικά το πρόγραμμα ξεκινάει το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 και συγκεκριμένα στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Εκεί οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν με τον Ηρακλή στις 11:00 το πρωί. Αγώνας που αφορά την Κ20. Στις 13:00 το μεσημέρι είναι η σειρά τις Κ15 να δώσει τη δική της μάχη κόντρα στον Ατρόμητο στο «Στάδιο Ήφαιστου Περιστερίου».

Ενώ τέλος, η Κ17 13:30 το μεσημέρι θα τεθεί αντιμέτωπη με την αντίστοιχη ομάδα του Πλατανιά στο «Δημοτικό Στάδιο Αλικιανού».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...