Στην Α2 η ομάδα του Παναθηναϊκού στο Πόλο

Άσχημα τα νέα για την ομάδα του Παναθηναϊκού στο τμήμα του ανδρικού πόλο, καθώς αποφασίστηκε από τη διοίκηση να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εξέτασε όλες τις πιθανές επιλογές σε ό, τι αφορά, κυρίως, το οικονομικό κομμάτι του Συλλόγου και αποφάσισε ότι η καλύτερη επιλογή, αν και δύσκολη, είναι να αγωνιστεί η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2. Στον πάγκο της ομάδας θα είναι ο Νάσος Ηρειώτης. Οι παίκτες θα είναι, ως επί το πλείστον, νεαρών ηλικιών, αλλά θα υπάρχουν και πιο έμπειροι παίκτες, με τη φιλοδοξία ότι θα επαναφέρουν το Σύλλογο σε καλύτερες μέρες. Η πιθανότερη επιλογή για την έδρα της ομάδας είναι το Γουδή.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...