Όλες οι εξελίξεις στο «μέτωπο» των ανανεώσεων!

  «Πυρετό» εξελίξεων φέρνει το τελευταίο εικοσαήμερο του χρόνου, αναφορικά με τις ανανεώσεις συμβολαίων στον Παναθηναϊκό.

  Οι Πράσινοι «τρέχουν» τις επαφές για να «κλείσουν» τα μέτωπα. Κυρίως των ποδοσφαιριστών που μπαίνουν στο τελευταίο εξάμηνο των συμβολαίων τους από τον Ιανουάριο.

  Όπως έχουμε γράψει, ο Ρούμπεν Πέρεθ είναι ο πρώτος που συμφώνησε με τη διοίκηση για ανανέωση συνεργασίας. Πριν ακόμη φύγει η αποστολή για την Κύπρο. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπογραφεί το νέο συμβόλαιο του έμπειρου Ισπανού άσου, το οποίο θα τον κρατήσει στην ομάδα για δύο χρόνια ακόμη.

  Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες ώρες έχουν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις και με την πλευρά του Αϊτόρ.

  Για τον Ίβηρα εξτρέμ που είναι στη διαδικασία της αποθεραπείας και δε θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν, είναι δεδομένο πως υπάρχει κοινή επιθυμία για να συνεχίσει στην ομάδα.

  Προφανώς και οι επαφές αυτές θέλουν χρόνο όπως όλες οι ανάλογες περιπτώσεις (βλέπε ανανέωση συμβολαίου Χουάνκαρ). Η διάθεση υπάρχει κι από εκεί και πέρα η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων θα δείξει την οριστική κατάληξη της υπόθεσης.

  Αναφορικά με τον Μπαρτ Σένκεφελντ, άμεσα αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του. Τις επόμενες μέρες, κατά πάσα πιθανότητα έως τη Δευτέρα. Προκειμένου να γίνει η πρώτη ουσιαστική επαφή με την πλευρά του Ολλανδού στόπερ. Με κοινή επιθυμία και σε αυτή την περίπτωση τη συνέχιση της συνεργασίας, κάτι που θα ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα.

  Μια πρώτη διερευνητική επαφή έχει ήδη γίνει και με την πλευρά του Δημήτρη Κουρμπέλη, που πρόσφατα άλλαξε ατζέντη, κι είναι πιθανό να υπάρξουν κι άλλες πιο ουσιαστικές μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

  Πέρα απ’ τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, υπάρχει και η ιδιάζουσα περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη. Θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξει αναπροσαρμογή και επέκταση συμβολαίου (το υπάρχον ολοκληρώνεται το καλοκαίρι το 2024) με τον νεαρό επιθετικό.

  Η επιθυμία στο Τριφύλλι είναι να του προσφέρουν τουλάχιστον διπλασιασμό αποδοχών, καθώς είναι ο δεύτερος φορ της ομάδας και το υπάρχον συμβόλαιό του δεν ξεπερνά τις 100.000 ευρώ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου οι υπογραφές.

  Πηγή: sdna.gr