Στην Αθήνα ο Πούγγουρας για ιατρικούς λόγους – Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Βιγιαφάνιες

Ο 25χρονος στόπερ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο τέλος της περασμένης σεζόν και επέστρεψε στην Αθήνα από το Χορστ, με συνέπεια να καθυστερεί κι άλλο η επιστροφή του στη δράση. Προληπτικά εκτός προπόνησης ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Στην Αθήνα επέστρεψε ο Αχιλλέας Πούγγουρας από το Χορστ της Ολλανδίας όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, καθώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα δεν του επιτρέπει να ενσωματωθεί άμεσα στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας. 

Με δεδομένο ότι ο Πούγγουρας είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει, μέχρι το τέλος Αυγούστου για το κέντρο της άμυνας διαθέσιμοι θα είναι μόνο ο Βέλεθ, ο νεαποκτηθείς Σάρλια και οι νεαροί Σιδεράς και Ρόμπι, από τη στιγμή που ο Σχένκεφελντ και ο Κουρμπέλης προέρχονται από εγχειρήσεις και υπολογίζονται στην ενεργό δράση μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. 

Πρόβλημα υπήρξε την Παρασκευή και με τον Λουκάς Βιγιαφάνιες, το οποίο ωστόσο δεν λογίζεται ως κάτι σημαντικό, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να εγκαταλείπει την προπόνηση για ενοχλήσεις στο γόνατο. Πιθανότατα θα απουσιάσει από την απογευματινή προπόνηση.