Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ!

  Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση το τμήμα μπάσκετ με Αμαξίδιο του Παναθηναϊκού επικράτησε, εύκολα, του Μέγα Αλέξανδρου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1.

  Οι «πράσινοι» έλεγχαν το ρυθμό σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν, δίχως πρόβλημα, στη 3η τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

  Η πρώτη περίοδος ήταν σχετικά ισορροπημένη. Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, ωστόσο ο Μέγας Αλέξανδρος έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο στο παρκέ. Εξ’ ου και το +7 με το οποίο ολοκληρώθηκε το δεκάλεπτο (19-12).

  Στο δεύτερο δεκάλεπτο το «τριφύλλι» ανέβασε στροφές και με πολύ καλή άμυνα, σε συνδυασμό με σωστές επιλογές στην επίθεση, πήγε στα αποδυτήρια έχοντας διαφορά 18 πόντων (38-20)! Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το επιμέρους σκορ της περιόδου ήταν 19-8 (!)

  Αυτό το τέμπο διατηρήθηκε και στη τρίτη περίοδο. Οι «πράσινοι» συνέχισαν την εξαιρετική άμυνα, βρήκαν ακόμα περισσότερο σκορ στην επίθεση και ολοκλήρωσαν το δεκάλεπτο όντας μπροστά με διαφορά 25 πόντων (55-30).

  Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η τελευταία περίοδος έγινε τυπικού χαρακτήρα και κάπως έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ να επικρατεί εύκολα με 69-43

  sofa offers
  Loading...
  Translate »